

EINER LUNCH BAR
Vi har åpent for lunsj i helgene inntil videre
Fredag og Lørdag
12-15
LUNCH BAR MENY
---
Fries med ørretrogndip 85,-
Blåskjell og mandelpotet 95,-
Bokhvetenudler, XO saus og kålbuljong 110,-
Skrei, sellerikompott og baconsaus 265,-
Iberico gris, stekte gryn og plommesaus 310,-
Soppschnitzel, rødbeter og byggrynsaus 245,-
Rugpannekake, blodappelsin og surdeig 135,-
---

Reservasjoner
Vi tar imot reservasjoner to måneder frem i tid fra dagens dato.
For reservasjoner over 4 gjester?
Send oss en mail booking@restauranteiner.no
Fredag - Lørdag fra 12-15
Har du spørsmål?
Ta kontakt - booking@restauranteiner.no
22415555
Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en hyggelig og trygg opplevelse hos oss. Vi tar hensyn til alles sikkerhet og håper dere gjør det samme.
