einer
Logo

Grunnet sjenkestopp i Oslo holder 
Einer stengt for middag  intil videre. 

Vi håper vi ses når det er dags å åpne igjen!

Prosessen om å foredle

I et hus fra 1600-tallet møtes det historiske Oslo og det moderne Skandinavia. Navnet Einer henviser til våre egne røtter og til den nordisk-inspirerte maten vi serverer. I det åpne kjøkkenet skal gamle matlagingstradisjoner som røyking, gjæring, salting og sylting ivaretas i en meny som vil stadig være i endring basert på sesongens beste råvarer.


Sesongens råvarer. Nøysomelig prosess.

Vi serverer to menyer, en med det beste fra hav og land og en vegetarisk - av de kan du velge fire eller seks retter. Vinkartet er en reise i seg selv, med alt fra velkjente klassikere til leskende nykommere håndplukket av våres sommelierer.Servert animalsk eller botanisk.

Vi serverer to menyer, en med det beste fra hav og land og en vegetarisk - av de kan du velge fire eller seks retter. Vinkartet er en reise i seg selv, med alt fra velkjente klassikere til leskende nykommere håndplukket av våres sommelierer.


På grunn av sjenkestopp i Oslo holder Einer stengt intil videre.
Følg med oss på @restauranteiner på IG eller FB for å se hva som skjer. 


Reservasjoner 

Vi tar imot reservasjoner to måneder frem i tid fra dagens dato.

For reservasjoner over 6 gjester?
Send oss en mail booking@restauranteiner.no

Tirsdag - Lørdag fra 17.00

Har du spørsmål?
Ta kontakt - booking@restauranteiner.no 

22415555

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en hyggelig og trygg opplevelse hos oss. Vi tar hensyn til alles sikkerhet og håper dere gjør det samme. 

Prinsens Gate 18, 0152 Oslo