einer
Logo

RESTAURANT

Vårt personal er for tiden i Henningsvær på vår søsterrestaurant Einvær. Snart er vi alle sammen i Oslo igjen

Prosessen om å foredle

I et hus fra 1600-tallet møtes det historiske Oslo og det moderne Skandinavia. Navnet Einer henviser til våre egne røtter og til den nordisk-inspirerte maten vi serverer. I det åpne kjøkkenet skal gamle matlagingstradisjoner som røyking, gjæring, salting og sylting ivaretas i en meny som vil stadig være i endring basert på sesongens beste råvarer.


Sesongens råvarer. Nøysomelig prosess.

Vi serverer to menyer, en med det beste fra hav og land og en vegetarisk - av de kan du velge fire eller seks retter. Vinkartet er en reise i seg selv, med alt fra velkjente klassikere til leskende nykommere håndplukket av våres sommelierer.



Servert animalsk eller botanisk.

Vi serverer to menyer, en med det beste fra hav og land og en vegetarisk - av de kan du velge fire eller seks retter. Vinkartet er en reise i seg selv, med alt fra velkjente klassikere til leskende nykommere håndplukket av våres sommelierer.


På grunn av Covid-19 restriksjoner i Oslo holder Resturant Einer stengt inntil videre.


Følg med oss på @restauranteiner på IG eller FB for å se hva som skjer. 


Reservasjoner 

Vi tar dessverre ikke i mot reservasjoner på det nåværende tidspunktet.

Prinsens Gate 18, 0152 Oslo