einer
Logo

- Restaurant -

Prosessen om å foredle

I et hus fra 1600-tallet møtes det historiske Oslo og det moderne Skandinavia. Navnet Einer henviser til våre egne røtter og til den nordisk-inspirerte maten vi serverer. I det åpne kjøkkenet skal gamle matlagingstradisjoner som røyking, gjæring, salting og sylting ivaretas i en meny som vil stadig være i endring basert på sesongens beste råvarer.


Sesongens råvarer. Nøysomelig prosess.

Vi serverer to menyer, en med det beste fra hav og land og en vegetarisk - av de kan du velge fire eller seks retter. Vinkartet er en reise i seg selv, med alt fra velkjente klassikere til leskende nykommere håndplukket av våres sommelierer.



Servert animalsk eller botanisk.

Vi serverer to menyer, en med det beste fra hav og land og en vegetarisk - av de kan du velge fire eller seks retter. Vinkartet er en reise i seg selv, med alt fra velkjente klassikere til leskende nykommere håndplukket av våres sommelierer.


Reservasjoner

Vi tar i mot reservasjoner to måneder frem i tid fra dagens dato.

Ons - Tors 18-20
Fre - Lør 17-22

Har du spørsmål? Ta kontakt - booking@restauranteiner.no

Prinsens Gate 180152Oslo

Ønsker du å snakke med noen?