einer
Logo

ONSDAG - LØRDAG
18-23

Prosessen om å foredle

I et hus fra 1600-tallet møtes det historiske Oslo og det moderne Skandinavia. Navnet Einer henviser til våre egne røtter og til den nordisk-inspirerte maten vi serverer. I det åpne kjøkkenet skal gamle matlagingstradisjoner som røyking, gjæring, salting og sylting ivaretas i en meny som vil stadig være i endring basert på sesongens beste råvarer.


Sesongens råvarer. 

Vi serverer to menyer - en vegetarisk og en med det beste fra hav og land. Menyen kan fås som fem eller åtte retter. Det meste på menyen er fra den norske bonden ikke så langt ifra oss. Det är da maten smaker best. 




Reserver bord


Vi tar imot reservasjoner to måneder frem i tid fra dagens dato.


Onsdag - Lørdag

18.00 - 23.00


For selskap over 6 gjester - ta kontakt på mail booking@restauranteiner.no



Følg med oss på @restauranteiner 


Har du spørsmål?
Ta kontakt - booking@restauranteiner.no 


22415555

Hjertelig velkommen!


Prinsens Gate 18, 0152 Oslo